HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Değerli Vatandaşlarımız,

Geçtiğimiz günlerde de karşılaştığımız, son dönem bizleri sizlerle görüştüreceklerini, Belediye ile irtibat sağlayacaklarını, burs konusunda ve öğrenci okutmak adı altında halkımızdan para talep ederek adımı kullanarak beyanda bulunan kişiler olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Lütfen, bu gibi sizi arayan kişilere ve asılsız haberlere itibar etmeyiniz.

Bizlerin sizlerden herhangi bir telefon ile ücret talebi vb. isteklerimiz kesinlikle olmaz.

Her zaman halkımızın yanındayız. Sorularınız ve sorunlarınız için bizlere Belediyemizden ve şahsi numaramdan direkt ulaşabilirsiniz.

Tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Necati TOPALOĞLU / Kemer Belediye Başkanı