KEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİN YANINDA!

Kemer Belediyesi olarak İzmir'de yaşanan 6.6'lık deprem sonrası mağdur olan vatandaşlarımız için yardım tırı için hazırlıklarımız sürüyor.

Bölgeye ihtiyaç duyulan "Kullanılmamış Battaniye" ve 'Gıda" malzemelerinden oluşan Tırımızın hazırlıklarını tamamlıyoruz. Kemer Belediyesi olarak gereken desteği vereceğimiz bu konuda katkı koymak isteyen vatandaşlarımızın 04.11.2020 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar KEBİM - 444 0 297 no'lu telefona yada bizzat belediyemize başvurmalarını rica olunur.

Bu vesile ile yaşanan bu acı depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.