Kemer Bağımsız Sıfır Atık Toplayıcıları Başvuru İlanı

Atık Toplayıcıları Başvuru Formu için tıklayınız.

Kemer Bağımsız Sıfır Atık Toplayıcıları Başvuru İlanı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından herhangi bir işletmeye bağlı olmaksızın plastik, kâğıt ve metal gibi değerlendirilebilir atıkların toplayıcılığını yapanlarla ilgili olarak 28/03/2022 tarihli ve 2022/6 sayılı Atık Toplayıcıları Genelgesi yayımlanmıştır.

Atık Toplayıcıları Konulu Genelgede belirtilen hususlara istinaden Kemer Belediyesi olarak “KEMER BELEDİYESİ HİZMET SINIRLARI İÇERİSİNDE BAĞIMSIZ SIFIR ATIK TOPLAYICILARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI” hazırlanmış olup, ekte yer alan başvuru formu ve istenilen evraklar ile 17 Şubat 2023 tarihi saat 17.00' a kadar eksiksiz şekilde İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'ne (Arslanbucak Mah. Belediye Hizmet Alanı) başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir.

Kemer Belediye Başkanlığı

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü

0242 814 15 03 (Dah. 2315-2340)

ANTALYA KEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI BAĞIMSIZ ATIK TOPLAYICILARININ ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR DETAYLI BİLGİ İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ.